F1: Most Webbernél sem volt bibi 2 Sebastian Vettel (1.): “Nagyon elégedett vagyok a mai eredménnyel, sima volt az időmérő. Ennél többet nem is kívánhattunk volna. Tegnap még nem volt az igazi az autó, de egyre jobb és jobb lett, ma már nagyon jó volt vezetni. Minden remekül ment, valószínűleg holnap is így lesz. Ez a pálya tele van egyedi kombinációkkal, a szurkolók is nagyon különlegesek, és látjuk, hogy milyen sokan vannak. Pozitív értelemben őrültek!”

Mark Webber (2.):
“Ez eddig egy jó hétvége számunkra, mindkettőnknek sima köre volt a Q3 elején. Sebnek kicsit jobban sikerült, mint nekem, örülünk, hogy itt vagyunk az elején. Mostanában nálam mindig volt valami bibi, remek, hogy most itt lehetek az első sorban. Ez az eredmény fontos motiváció a csapatnak.”

Jenson Button (3.): “Kicsit fáj az öthelyes büntetés. Délutánra sikerült javítanunk az autón, mindkét köröm jó volt a Q3-ban. Mindig élvezetes ezen a pályán körözni, de sajnos nem voltunk elég gyorsak. Összességében jó időmérő volt, de a nyolcadik helyről nehéz lesz megcsinálni. Persze, soha ne mondd, hogy soha, azért adódhatnak lehetőségek.”