Vettel az F1 doktorának ajánlotta győzelmét 2 Sebastian Vettel (1.): “Ez az egyik legnehezebb verseny egész évben, nagyon hosszú. Gyilkos egy futam a huplis pályán, és mintha örökké tartana. Nyilván jól jött nekünk, hogy Lewis kiesett, már korábban láttam, hogy olajat veszít. Egész hétvégén nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, beérett a munkánk. Elképesztően boldog vagyok és büszke, hogy zsinórban másodszor tudtam nyerni, Sid Watkinsnak ajánlom ezt a győzelmet. Örökké fogunk emlékezni rá, ő az egyik oka, hogy kimehetünk egy ilyen pályára és biztonságban vagyunk. Ez a hétvége kiszámíthatatlan volt, bármi megtörténhetett volna. Élvezetes futamon vagyunk túl, a következő versenyeken is hasonló eredményeket kellene elérnünk. Fontos, hogy minden versenyen a lehető legjobb eredményt érjük el, jelenleg nem a miénk, hanem a McLarené a leggyorsabb autó.”

Jenson Button (2.):
“Elég kemény két óra volt számunkra. Az első újraindításnál Sebastian gyorsított, aztán lassított, nem számítottam erre. Az utolsó pillanatban sikerült beleállnom a fékbe, az a lényeg, hogy nem ütköztünk. Örülök a második helynek, ez valamelyest kárpótlás Monzáért, de az nem jó, hogy van egy újabb nullázásunk. Biztató, hogy az autó jól működik és minden versenynek győzelmi eséllyel futhatunk neki.”

Fernando Alonso (3.): “Ez az egyik legjobb pálya, kiesik a normál időkeretekből, de élvezzük a versenyzést rajta. Olaszországban nyert Hamilton, most Vettel, de nekem jó lesz, ha mindig kiesik valamelyikük.”