Massa: Tudom, hogy csak az eredmény számít 2 Felipe Massa jövője egyelőre egy hatalmas kérdőjel, de egyre valószínűbb, hogy a brazil nem maradhat a Ferrarinál. Sergio Perez ugyan biztosan nem túrja ki a brazilt, de csak azért, mert az olaszok tapasztaltabb versenyzőt keresnek. Massa egyelőre csak a közeljövőre koncentrál.

“Kedvelem a szingapúri pályát és úgy érzem, kedvez is nekem” – nyilatkozta a brazil. “Szerencsém ugyan nem volt eddig, de szeretnék újabb jó eredményt elérni. Akár még jobbat, mint az utolsó két versenyen. Remélem, hogy kitart a spái és monzai lendület, ahol jól szerepeltünk, és én is összeszedtem néhány értékes pontot, ami különösen fontos a világbajnokság szempontjából.”

“A jövőmmel kapcsolatban egyelőre nincs friss hír, de nem vitás, hogy a jó eredmények segíteni fognak. Keményen kell nyomnom, hoznom a jó eredményeket, abban reménykedve, hogy hamarosan jó híreket kapok. Mindig jobb, ha tudjuk, mit tartogat a jövő, én is örülnék, ha tudnám, hol leszek jövőre.”

“De az biztos, egy verseny közepén még soha nem fordult elő, hogy a jövőmről elmélkedtem volna. Tudom ugyanakkor, hogy az eredmények számítanak, ezért óvatosnak kell lenni a kockázatvállalással. A legfontosabb a versenyek befejezése.”