Mark Webber mindössze 16 pontot szerzett az elmúlt négy versenyen, az Olasz Nagydíjat csapattársához, Sebastian Vettelhez hasonlóan nem tudta befejezni. A jövő héten esedékes szingapúri futamtól újra jó szereplést vár az ausztrál, a lassú utcai pálya kedvezhet a Red Bullnak.

“Volt már néhány jó eredményünk Szingapúrban” – mondta Webber. “Nagyon nagy kihívást jelentő pályáról van szó, amelyen jól működhet az autónk. Idén jól szerepeltünk az utcai helyszíneken, úgyhogy bízom benne, hogy az autó ismét jó arcát mutatja majd.”

“Szeretem Szingapúrt, tiszta és biztonságos. Mindenki együtt él a versennyel, ráadásul sok ausztrál is szokott ülni a lelátókon. Különösen a nyugati partról könnyű Szingapúrba repülni, ez egyedi hangulatot ad a futamnak.”

Sebastian Vettel szerint is hihetetlen hangulata van az éjszakai versenynek. “De nemcsak ezért szeretem Szingapúrt, a pályán is remek versenyezni, részben az óra járásával ellentétes irányban való körözés miatt” – fogalmazott Vettel. “Nem állunk át helyi időre, maradunk az európain – még mindig szokatlan számomra, hogy délután kettőkor kelünk.”