F1: Nem osztottak új lapokat a teszten 2 Verhetetlen volt Jules Bianchi a magny-cours-i ifjoncteszt mindhárom napján. Az első napot Ferrarival, a másodikat Force Indiával, a harmadikat ismét Ferrarival zárta az élen, több mint egy másodperccel megelőzve a Force Indiát vezető Rodolfo Gonzalezt. Reggel esett az eső, így Bianchi délelőtt az intermediate abroncsokat próbálgathatta, később azonban javultak a körülmények, így nem kellett kukázni a napot.

A Ferrari folytatta az aerodinamikai munkát, a csapat többféle első szárnyat is kipróbált. Bianchi a nap vége felé futotta 1:16.985-ös legjobb idejét, ez kicsivel rosszabb az első napon futott eredményénél – de a körülmények is éppen ennyivel voltak rosszabbak. A francia szorgalmasan körözött, 136 kört tett meg.

A Force India venezuelai pilótája 79 körig jutott, többféle keverékű slicket próbált ki, amikor a pálya a legjobb állapotban volt. Emellett bokszkiállás-szimulációkat és rajtgyakorlatokat végzett.

Újra F1-es autót vezetett az új-zélandi Brendon Hartley, a Mercedestől kapott lehetőséget a tehetség. 87 körig jutott, 1,686 másodperccel volt lassabb Bianchninél. Az új-zélandi évek óta nem tesztelt F1-es autót, a Mercedesnél sokáig csak a szimulátorban dolgozott. A nap folyamán óráról órára javult és próbálgatta a csapat új kipufogóját.

Magny-Cours, 3. nap:

1. Jules Bianchi (Ferrari) 1:16.985
2. Rodolfo Gonzalez (Force-India) 1:18.018
3. Brendon Hartley (Mercedes) 1:18.671