A hosszú nyári szünetben kipihente magát a Williams minden tagja, a csapat feltöltődve várja a hétvégi Belga Nagydíjat. “Spa különleges pálya számomra, mert sok sikert arattam ott a múltban és nagyon élvezem a vonalvezetést” – mondta Pastor Maldonado. “A pályának nagy múltja is van, ez egy olyan verseny, amelyen mindenki jól akar szerepelni.”

“Érdekes lesz látni, hogyan változott a többi csapat teljesítménye az utolsó verseny óta. Alig várom, hogy újra pályán legyünk a nyári szünet után, remélhetőleg tudunk építeni az elmúlt futamokon mutatott fejlődésünkre. Bízom abban is, hogy jó eredményeket érhetünk el a szezon második felében.”

Bruno Senna is a jó széria folytatásában bízik. “Jó sorozatunk volt az utóbbi versenyeken, Magyarországon kifejezetten jó eredményt értem el” – vélekedett a brazil. “Szeretném, ha ez a lendület sokáig kitartana. Spa az egyik kedvenc pályám, fontos lesz az időmérő, amelyen a Q3-ba szeretnék kerülni. Ha ez sikerül, sok értékes pontot szerezhetek a csapat számára.”

“Esőre számítunk a hétvége elején, de remélhetőleg száraz lesz az időmérő és a verseny” – fogalmazott Mark Gillan főmérnök. “Kulcsfontosságú lesz a DRS helyes beállítása.”