F1: Di Resta perre megy Hamilton apjával 2 Nem lesz békés válás Paul di Resta és Anthony Hamilton között, a bíróságon folytatódik a pilóta és a menedzser szakítási ügye. Az eljárást Hamilton indította di Resta ellen, az elmaradt járandóságok és a szerződés jogszerűtlen felbontása miatt.

Di Resta a bírósághoz eljuttatott védekezésében azt állítja, hogy egy szponzori szerződés miatt kényszerült Hamilton kirúgására. A Go Fast energiaitalgyártóval kötött, 5,5 millió euró értékű megállapodást szerette volna kivásárolni a skót, amellyel kapcsolatban Hamilton azt állította, hogy ennek ára kétmillió euró. Di Resta maga is rákérdezett az árra a csapatnál, neki egymilliót mondtak, a jelentős különbség miatt azonnal kirúgta menedzserét. Az állítást egyik fél sem kommentálta.

Még pikánsabbá teszi az ügyet, hogy di Resta a Sports Partnership kezébe adta ügyei intézését, ezt a céget Jenson Button és menedzsere, Richard Goddard vezeti. Button jelenleg Lewis Hamilton csapattársa a McLarennél. Az ügyet ismerő források szerint valószínű, hogy peren kívüli megegyezés születik.