Fernando Alonso (1.): “Nem volt nagyobb titka a pole-nak. Zűrös körülmények voltak, de ez mindenkit érintett, nyugodtnak kellett maradni. A piros zászló alatt a 15. és 16. helyen voltunk, nem volt könnyű a folytatás, sokat tanakodtunk, hogy a köztes vagy esőgumin menjünk. Végül sikerült összehozni egy jó kört, ami ilyen körülmények között nem volt egyszerű, bárhol lehet hibázni. Hosszú idő után sikerült újra pole-t szerezni a Ferrarinak, nagyon örülünk, de ennek az első helynek most nincs túl nagy jelentősége. Lehet, hogy holnap pár kör alatt összekavarosik minden, de azért jó elöl, az esőfüggönyön kívül lenni. Ami a Q2-t illeti, a sárga zászlós körben, az érintett szakaszon nem futottam leggyorsabb szektoridőt, így nincs miért aggódnom.”

Mark Webber (2.): “Nagyon szoros volt az időmérő, sokáig nem lehetett tudni, hova érünk be. Ilyenkor mindenki csak magára figyel. Egy-két részen nagyon rossz volt a pálya, ahogy Fernando is mondta, nehéz volt összehozni egy kört. Szoros volt Fernandóval, mindig jó vele küzdeni. Várom a holnapi futamot!”

Michael Schumacher (3.): “Kellőképpen versenyképesek vagyunk esős körülmények között, akár köztes, akár extrém esőgumiról van szó. Úgyhogy várom a holnapi esőt! Izgalmas volt a mai időmérő, különösen a Q2: nem volt fenn a megfelelő plexivédő, alig láttam ki az autóból. Tiszta pára volt a sisak belseje, a Beckettsben emiatt a pálya mellett találtam magam. Szerencsére a szünet alatt megoldottuk a problémát. Elégedett vagyok a harmadik hellyel.”