Sebastian Vettel, Red Bull (1.): “Nehéz futam lesz holnap, nehéz jósolni. Könnyebb a focimeccsek eredményét megtippelni, mint a futamét. Holnap sokkal melegebb lesz, sok autóra kell odafigyelni. A Ferrari nagyon versenyképes, a Williams is gyors és a Lotus is bizonyított már Bahreinben. A rajtpozíció fontos, de idén talán nem annyira. A Q1 és a Q2 nem annyira tetszett, nem találtam a hétvége elején még meglévő balanszot.”

“A Q2-ben egy második szett lágy gumit is fel kellett raknom, olyan szoros volt, az első időm nem volt elég. Tudtam, hogy a kvalifikáció végére a pálya javulni fog, és akkor a pole is lehetséges, de az előny engem is meglepett. A csapat keményen dolgozott az új fejlesztéseken, úgy tűnik, beváltak, alig várom a holnapi futamot!”

Lewis Hamilton, McLaren (2.): “Azt hittem, jóval hátrébb leszek. Egész hétvégén küszködtem, az időmérő előtt meg kellett gondolnom, milyen beállításokat választok, de beváltak. Igazán nagyon meg vagyok lepve. A csapat jól dolgozott, jó kört mehettem, jó volt az autó. De lemaradás elég nagy, szóval kemény futam lesz holnap. A Lotusok nagyon versenyképesnek tűnnek, szerintem rájuk kell figyelni holnap. A Ferrari is biztosan gyors lesz a versenytávon. Nagyon vigyázni kell majd a gumikra.”

Pastor Maldonado, Williams (3.): “Az autó már pénteken is gyors volt, de a lágy gumikkal egy kicsit küszködtünk. Zavarba ejtett a dolog, mert a közepesekkel semmi gond nem volt. Igyekeztünk kitalálni, miért, de délelőtt még mindig bajban voltunk a lágyakkal, azonban az időmérőre nagyjából már eltaláltuk, és tessék, itt vagyunk. Azt hiszem, szép munkát végeztünk.”

“A Williams egyre jobb, nagyon örülök a csapat sikerének, a hazám sikerének, nagyszerű lehetőség lesz ez egy újabb dobogós helyezésre. Mind a hét szettet felraktam az időmérőn, de hosszabb etapon a közepes keverék talán jobb számunkra, nagyobb tartományban működik, még gyorsul is egy kicsit pár kör után. Van elég gumink, nem aggódom emiatt. Kíváncsian várom, hogy működik majd a stratégia holnap, ez kulcsfontosságú lesz. Meleg van, ez senkinek sem könnyű, majd meglátjuk!”