Pastor Maldonado (1.): “Ragyogó nap a mai nemcsak számomra, hanem az egész csapatnak. Annyira keményen dolgoztunk, futamról futamra javultunk, és lám, itt az eredmény, idáig sikerült eljutnunk. Tegnap is itt ültem, most újra, nagyon nehéz verseny volt. Egyrészt a taktika, másrészt a hátsó gumik miatt, nagyon küzdöttem velük, de nagyon versenyképesek voltunk. Fernando jobban elcsípte a rajtot, de nem szakadtam le róla, ez volt a kulcs. Ez az első győzelmem, képzelheti mindenki, mit lrzek. Fernando az utolsó kiállás után közel volt hozzám, egyszerre kellett figyelnem rá és a gumikopásra is. Végül sikerült tartani az előnyömet, nagyon jó volt a versenytempónk, remekül dolgozott a csapat. Volt ugyan egy hibánk, de így is versenyben maradtunk. Biztos, hogy Monacóban újra erősek leszünk, az én teljesítményemen nem fog múlni. Az autót is fejleszteni fogjuk, hogy versenyképes legyen.”

Fernando Alonso (2.): “Ismét sikerült fantasztikusan rajtolnom, a kuplungra nagyon figyelt a csapat. Lendületből mentünk tovább, vezettük a futam első részét, aztán a Williams jobban időzítette a kiállásokat. Közelebb kerültem Pastorhoz a végén, de nem sikerült előznöm, az utolsó körökben már furcsán viselkedett az autó. Talán egy aerodinamikai elem is elment, Kimi nagyon megközelített, de sikerült megőriznem a második helyet, aminek nagyon örülök. A második kiállásnál pechünk volt az egyik Marussiával, ha jól tudom, meg is büntették. Jó lenne, ha egyesek megértenék, hogy tiszteletben kell tartani a szabályokat, számunkra itt ment el a futam. Ugyanakkor a második hely is nagyon fontos a bajnokság szempontjából.”

Kimi Räikkönen (3.): “Csalódott vagyok, utána kell néznünk, mi történt. A végén jó volt a tempónk, de a verseny elején lassúak voltunk, nem tudom, miért. Talán az első kiállásnál is rossz döntést hoztunk, néhány kör alatt elúszott az egész verseny. Csalódott vagyok amiatt is, hogy ha néhány körrel tovább tart a verseny, első helyért is csatázhattam volna. Megvan a második dobogós helyezés, ezekkel a lehetőségekkel a bajnokság miatt élni kell. Remélem, sikerül folytatnunk ezt a munkát és előbb-utóbb összejön a győzelem. Örülök, hogy mindenhol erős az autó, de még van hová fejlődni.”