F1: Bekötik Ecclestone fejét? 1
F1: Bekötik Ecclestone fejét? 2

F1: Bekötik Ecclestone fejét?

F1: Bekötik Ecclestone fejét? 5
F1: Bekötik Ecclestone fejét? 6
Fotó megosztása:
Új házasságot köthet Bernie Ecclestone, a 46 éves korkülönbség ellenére nemrégiben megkérte barátnője, a jogász Fabiana Flosi kezét. “Hivatalosan is eljegyeztük egymást” – nyilatkozta Ecclestone a Daily Mail újságírójának. “Azt kell mondanom, hogy ez nem lesz hosszú jegyben járás.”

“Annyira boldogok vagyunk, nem az a kérdés, hogy lesz-e esküvő, hanem csak az, hogy mikor. Időpontról és helyszínről egyelőre még nem beszéltünk. Két éve vagyunk együtt, ami ezt az egészet működőképessé teszi, hogy Fabianának nagyon jó humorérzéke van. Aki pedig együtt él velem, annak szüksége is van erre. Otthon nincs probléma és szerintem ő is szerencsés, hogy vele vagyok.”

Ecclestone százezer fontos eljegyzési gyűrűt vásárolt kedvesének, a lánykéréshez nem ereszkedett fél térdre. “Erre nem volt semmi szükség” – mondta Ecclestone. A multimilliomos két lánya, Petra és Tamara kezdetben nem lelkesedtek apjuk kapcsolatáért, de mára megbarátkoztak Fabianával és az esküvő ötletével is. Tavaly Petra esküvője volt a nagy esemény Ecclestone-éknál, az a lagzi 12 millió fontba került.