Vettel kung-fu harcos lett 1
Vettel kung-fu harcos lett 2

Vettel kung-fu harcos lett

Vettel kung-fu harcos lett 8
Vettel kung-fu harcos lett 9
Vettel kung-fu harcos lett 10
Vettel kung-fu harcos lett 11
Vettel kung-fu harcos lett 12
Fotó megosztása:
Vettel kung-fu harcos lett 13

A “Kung Fu Vettel – Drive of the Dragon” című rövidfilm projekt Sanghaj utcáin indult az útjára, ahol Sebastian megtanulta a harcművészet alaplépéseit Jade-től. A forgatás után szerepet cseréltek, Vettel tanította vezetni Jade-et a Tianma versenypályán, egy gyönyörű szép Infiniti G Coupéban.
A film várhatólag május végén kerül a nagyközönség elé, az Infiniti “Insipired Performers” című filmsorozatának első tagjaként. A folytatásos filmregényben a Red Bull Racing két pilótája, Sebastian Vettel és Mark Webber fog szerepet cserélni különböző tehetségekkel és művészekkel, akik szintén a csúcson vannak a saját szakterületükben, kipróbálván magukat az élet minden területén.  
Vettel így nyilatkozott a filmről: “Ez volt az első alkalom, amikor harcművészeti film forgatásán vehetettem részt, és azt kell mondanom, hogy isteni móka volt. Teljesen új volt, és ez az, ami főleg tetszett benne, mert imádom az új lehetőségeket és kihívásokat. Azt is megtanultam, hogy akárcsak a vezetésben, a kung-fuban is meg kell találnod az egyensúlyt, és tudnod kell irányítani, de azt hiszem, vasárnapra ideje lesz visszatérnem a saját harcművészetemhez a pályán.”