5. Nick Heidfeld és Sébastien Buemi, Németország
Heidfeld megpróbálta megelőzni a Toro Rosso versenyzőét, ám a Buemi nem vette észre a készülő manővert és leszorította a pályáról a németet. Heidfeld autója megemelkedett, megbillent majd visszaesett a pályára. 
4. Lewis Hamilton és Kobajasi Kamui, Belgium
Hamilton a Les Combes előtt próbálta meg megelőzni Kobajasit, azonban a két autó összeért és az angol a szalagkorlátnak csapódott és befejezni kényszerült a versenyt. 
3. Nico Rosberg, Monaco
A német a monacói harmadik szabadedzésen bukott hatalmasat.  A gyakorlást félbe is kellett szakítani, ugyanis Rosberg elvesztette az uralmat az autója felett az alagútban a kerekek blokkolása miatt és nagy sebességgel a biztonsági korlátnak ütközött. Nem sokon múlt, hogy a német nem a közelebbi szalagkorlátnak ütközött, és nem szenvedett nagy balesetet. 
2. Michael Schumacher és Sergio Pérez, Szingapúr
A német világbajnok éppen előzni készült, amikor az előtte autózó Pérez a vártnál korábban vette le a gázról a lábát. Schumacher először a levegőbe emelkedett, majd a gumifalba csapódott.
1. Sergio Pérez, Monaco
A mexikói versenyző a monacói időmérő utolsó etapjában elvesztette az uralmat az autója felett, ami végül nagy sebességgel a gumifalnak csapódott. Pérez nem sérült meg komolyabban, szerencsére csak agyrázkódást szenvedett.