Az [origo] információi szerint Baumgartner Zsoltot is szeretnék bevonni a 2012-től az RTL Klubtól az MTV-hez visszakerülő Forma-1-es közvetítésekbe. Az egykori versenyzőnek, aki 2003-ban és 2004-ben összesen húsz nagydíjon állt rajthoz, eredetileg a szakkommentátor szerepét szánták, de erről lemondtak, és jelenleg az a legvalószínűbb, hogy egy külön, nem élőben készülő rovatot kap a műsorban.

Noha ezt hivatalosan nem erősítették meg, már eldőlt, hogy a vezető kommentátor Mezei Dániel lesz. A szakkommentátort még keresik mellé, tárgyalnak többek között az eddig az RTL Klub F1-es műsorában dolgozó Czollner Gyulával és Wéber Gáborral, valamint a Száguldó Cirkusz könyvek szerzőjével, a korábban a vezess.hu-n is rendszeresen publikáló Simon Istvánnal. A műsor szerkesztője várhatóan Réz Gábor, moderátora pedig ifj. Knézy Jenő lesz, míg bokszutcai riporternek Szujó Zoltánt próbálják megszerezni. Szujó fontolgatja a váltást, de aláírt szerződése még nincs.

Az MTV az időmérők és versenyek mellett megvásárolta a szabadedzések jogait is, ám egyelőre nem döntötték el, hogy azokat is leadják-e valamilyen formában. Nem kizárt, hogy az edzéseket a Forma-1-től éppen az idei szezon után megváló BBC-hez hasonlóan az interneten streamelve fogják közvetíteni. Az RTL Klubbal ellentétben az MTV technikai lehetőségei biztosítják a HD-minőségű műsorsugárzást, ennek megfelelően nagy felbontásban tervezik adni a nagydíjakat, emellett rádiós közvetítés is lesz valamilyen formában.