A Monacói Nagydíj mindig is a Forma-1-es sorozat ékköve volt, még ha a versenyek nem is mindig voltak izgalmasak. A leggazdagabb rajongók, ismert sportolók, sztárok, korábbi pilóták ha lehet itt tekintik meg a száguldó cirkuszt. Nem volt ez másképp idén sem, Jason Statham, Jacky Ickx, Alain Prost is tiszteletét tette.

Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 1
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 2

Räikkönent már nem ismerik az F1-ben

Räikkönent már nem ismerik az F1-ben

Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 9
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 10
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 11
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 12
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 13
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 14
Fotó megosztása:
Räikkönent már nem ismerik az F1-ben 15


Mint arról korábban már beszámoltunk Kimi Räikkönen is ott volt vasárnap, ami már önmagában is nagy szó, hiszen szombaton még az Egyesült Államokban versenyzett a NASCAR egyik sorozatában. A pilóta a “finn Jackassként” emlegetett társasággal, a Duudsonittal mulatta az időt a jachtján.

Este azonban a társaság úgy döntött, belevetik magukat a monacói nyüzsgésbe. Megpróbáltak bemenni az egyik legismertebb szórakozó helyre a Flavio Briatore tulajdonában lévő Billionaire klubba. A Milliárdos ajtónállói azonban úgy tűnik nem ismerték fel a 18 szoros futamgyőztes, korábbi Forma-1-es világbajnokot, mivel nem engedték be.

Räikkönen hideg stílusát feltételezve valószínű, hogy a jégember máshol is talált a lazuláshoz megfelelő helyszínt. A versenyt egyébként Sebastien Vettel nyerte Fernando Alonso és Jenson Button előtt.