A Monacói Nagydíj mindig is a Forma-1-es sorozat ékköve volt, még ha a versenyek nem is mindig voltak izgalmasak. A leggazdagabb rajongók, ismert sportolók, sztárok, korábbi pilóták ha lehet itt tekintik meg a száguldó cirkuszt. Nem volt ez másképp idén sem, Jason Statham, Jacky Ickx, Alain Prost is tiszteletét tette.


Mint arról korábban már beszámoltunk Kimi Räikkönen is ott volt vasárnap, ami már önmagában is nagy szó, hiszen szombaton még az Egyesült Államokban versenyzett a NASCAR egyik sorozatában. A pilóta a “finn Jackassként” emlegetett társasággal, a Duudsonittal mulatta az időt a jachtján.

Este azonban a társaság úgy döntött, belevetik magukat a monacói nyüzsgésbe. Megpróbáltak bemenni az egyik legismertebb szórakozó helyre a Flavio Briatore tulajdonában lévő Billionaire klubba. A Milliárdos ajtónállói azonban úgy tűnik nem ismerték fel a 18 szoros futamgyőztes, korábbi Forma-1-es világbajnokot, mivel nem engedték be.

Räikkönen hideg stílusát feltételezve valószínű, hogy a jégember máshol is talált a lazuláshoz megfelelő helyszínt. A versenyt egyébként Sebastien Vettel nyerte Fernando Alonso és Jenson Button előtt.