Az általában jól értesült svájci Blick úgy tudja, hogy hosszú kivárás után végre kiosztották a versenyzői helyeket az utolsó jelentősebb csapatnál is, a Force India döntött a 2011-es felállásáról.

A hír szerint Adrian Sutil ötödik évre is marad a csapatnál, Vitantonio Liuzzit azonban elbúcsúztatják. Az olasz helyére az eddigi tartalékos, a 2010-es DTM-bajnok Paul di Resta kerül, míg őt a harmadik, pénteki tesztpilóta szerepében a Williamstől elküldött német ifjonc, Nico Hülkenberg váltja.

A lap idézi Hülkenberg menedzserét, Willi Webert is, aki arról beszélt, hogy védencét a McLarenhez is próbálta bejuttatni:

“Igazából szerettem volna, ha Nico a McLaren harmadik pilótája lett volna, de Martin Whitmarsh aggódott, hogy Button esetleg fenyegetésként tekint rá, ő pedig nem akarta ezzel megzavarni a csapaton belüli harmóniát.”

A Blick veterán F1-es szakírója, Roger Benoit arról is ír, hogy a Toro Rosso – Dietrich Mateschitz minden korábbi állítása ellenére – eladó, a faenzai kiscsapat hamarosan arab befektetők kezébe kerülhet.