Jackie Stewart, a Forma-1 háromszoros bajnoka szerint Sebastian Vettel többszörös világbajnok lesz. Vettel az utolsó versenyen biztosította be első címét, mindössze 23 éves korában.

Bár a német pilóta még csak három évnyi Forma-1-es tapasztalattal rendelkezik, jó esélye van rá, hogy a következő idényt is az első helyen zárja. Stewart azt mondja, nem lát okot arra, hogy Vettel ne gyarapíthatná győzelmei számát.

“Biztosan többszörös világbajnok lesz. Nagyon tehetséges, és elképesztően képes koncentrálni. Csak ezen képességek birtokában nyerhette meg az idei sorozatot. Persze szerencsére is szüksége volt, hisz Alonso több pontot is szerezhetett volna az utolsó versenyeken. De ő egy győztes alkat, több diadalt fogunk még tőle látni.”

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke egyetért azzal, hogy Vettelben van akkora tehetség, ami többszörös bajnokká teheti.
“Sebastian egyre jobb lesz. Még nagyon fiatal és egyre több dolgot tanul meg. Rendkívül gyors, nagyon intelligens és még sok év áll előtte.”