Sebastian Vettel azt mondta Paul di Restának, korábbi F3-as riválisának, hogy reméli, jövő évben a Forma-1 rajtrácsán találkoznak.

A skót versenyző 2006-ban 11 ponttal verte Vettelt és lett az F3 Euroseries bajnoka, miközben mindketten a francia ASM csapat pilótái voltak.

Csütörtökön a Mercesdes Stuttgartban ünnepelte di Resta Német Túraautó-bajnokságban (DTM) szerzett címét, ahol Vettel videóüzenetben köszöntötte a bajnokot, amiben azt mondta: “Bízom benne, hogy jövőre találkozunk a Forma-1-ben!” Majd azt is hozzátette: “Remélhetőleg kevésbé lesz szoros a verseny, mint F3-ban!”

Di Resta, aki 2006-ban öt versenyt nyert, míg Vettel négyet, 2010-ben a Force India tartalékos pilótája volt.
Az indiai csapat üléseiért három pilótával van versenyben a helyekért: Vitantonio Liuzzi, Nico Hülkenberg és Adrian Sutil is esélyesek. Utóbbi pilóta a héten azt közölte, megegyezett a csapattal a 2011-es szezonra.

“Megállapodásra jutottunk. Az aláírás már csak formaság. Azok a versenyzők, akiknek még nincs szerződésük, érthető módon a Force India csapatához szeretnének csatlakozni, hiszen ez a legjobb istálló, amelyiknél még van kiadó hely.”