Mindent túlélt a Williams-páros 2 Rubens Barrichello a 10., Nico Hülkenberg a 11. rajthelyet szerezte meg a Koreai Nagydíj időmérő edzésén, a kaotikus futamon pedig végül a 7. és 10. helyen ért be a két Williams-pilóta. Ahogy másoknak, nekik sem volt könnyű dolguk, de a dupla pontszerzéssel a csapat továbbra is a Force India közvetlen közelében maradt, jó eséllyel indulnak a konstruktőri hatodik helyért.

“Kemény verseny volt, de versenyképesek voltunk ma. Mázlim volt a biztonsági autó időzítésével és egészen a végéig jó helyen mentem. Sajnos az utolsó öt körre elfogyott a gumim, ami végül két helybe került. Nagyon nehéz volt ma, örülök, hogy be tudtam fejezni a futamot” – mondta a veterán Barrichello.

Nico Hülkenberg sokáig pontszerző helyen haladt, de nem sokkal a vége előtt ki kellett mennie friss gumikért, mert már csak csúszkált a pályán. A kiállással visszaesett, de a legutolsó körben sikerült visszakapaszkodnia, miután megelőzte a szintén hibázó Jaime Alguersuarit.

“Ma mindent jól csináltunk, egyszerűen pechünk volt. Pont a biztonsági autó előtt jöttem be, ami egy helybe került. Sikerült visszakapaszkodnom, a vége felé a hatodik helyen mentem, de a mérnököm szólt, hogy lassú defektem van, így nem tudtam végigmenni, az autó vezethetetlen volt. Ki kellett mennem, ezzel úszott el egy mai jó eredmény” – panaszolta a végül 10. helyen beérő német.