Bob Bell lemondott a Renault vezérigazgatói posztjáról, utódja Eric Boullier lesz, aki a csapatfőnöki teendők mellett vállalta az új feladatkört is. Bell 1982 óta dolgozik a Forma-1-ben, a Renault-hoz a Benetton-korszakban csatlakozott 1997-ben. Rövid kitérőt tett a Jordannél, majd 2002-ben a Renault technikai igazgatója lett.

A szingapúri botrány miatt menesztett Flavio Briatore és Pat Symonds távozása után csapatfőnök lett belőle, év elején vette át tőle a karmesteri pálcát Boullier. A csapat elnöke, Gerard Lopez köszönetet mondott Bell eddigi erőfeszítéseiért.

“Szeretnénk köszönetet mondani Bob Bell eddigi munkájáért, sokat tett hozzá teljesítményünkhöz abban az időszakban, amikor a Genii Capital tulajdonosa lett a Renault F1-es csapatának” – mondta Lopez, aki biztos benne, hogy Boullier kettős szerepével is teljesíti az istálló a kitűzött célokat.

“A szezon eleje óta bizonyítottuk, hogy gyorsan tudunk reagálni a változásokra” – így Boullier. “Büszke vagyok a személyem iránt mutatkozó bizalomra, azon leszek, hogy a Renault mihamarabb újra az élmezőnyben szerepeljen.”