Nemrég arról számolt be az Autosport, hogy jövőre a jelenlegi tartalékos, Paul di Resta ülhet be a Force India egyik autójába. A skót Adrian Sutil helyét foglalhatja el, amennyiben a német talál magának jobb csapatnál helyet, ha pedig marad, Vitantonio Liuzzit túrhatja ki.

A hírek az olaszhoz is eljutottak, aki a hírek ellenére nem aggódik pozíciója miatt és szerződésére mutogat. “Nem tudom, hogy valóban van-e helye vagy mit mond a szerződése, az én olvasatomban azonban ez azt jelenti, hogy Adrian helyére érkezik” – mondta Liuzzi. “Nekem szerződésem van, nem hallottam semmi cserére utaló hírt a csapaton belül, semmi sem változott. Feltételezem, hogy csak pletykáról van szó.”

Liuzzi a világbajnoki pontversenyben 36 pontos hátrányban van csapattársával szemben, idén sokat küszködött az autóval. Azt állítja, hogy tisztán a számok alapján valóban rossznak tűnhet a helyzet, de ez csak a történet fele, mellyel a csapat maximálisan tisztában van.

“Mindenki elismeri a csapatban, hogy az eredmények nem az én hibámból alakultak így, Vijay Mallya maximális bizalmát élvezem. Nem aggódom, minden találgatás normális az évnek ebben a szakaszában, főleg ha újoncokról is szó van.”