F1: Schumacher megint lemaradt 1
F1: Schumacher megint lemaradt 2

F1: Schumacher megint lemaradt

F1: Schumacher megint lemaradt 25
F1: Schumacher megint lemaradt 26
F1: Schumacher megint lemaradt 27
F1: Schumacher megint lemaradt 28
F1: Schumacher megint lemaradt 29
F1: Schumacher megint lemaradt 30
F1: Schumacher megint lemaradt 31
F1: Schumacher megint lemaradt 32
F1: Schumacher megint lemaradt 33
F1: Schumacher megint lemaradt 34
F1: Schumacher megint lemaradt 35
F1: Schumacher megint lemaradt 36
F1: Schumacher megint lemaradt 37
F1: Schumacher megint lemaradt 38
F1: Schumacher megint lemaradt 39
F1: Schumacher megint lemaradt 40
F1: Schumacher megint lemaradt 41
F1: Schumacher megint lemaradt 42
F1: Schumacher megint lemaradt 43
F1: Schumacher megint lemaradt 44
F1: Schumacher megint lemaradt 45
F1: Schumacher megint lemaradt 46
Fotó megosztása:
F1: Schumacher megint lemaradt 47 A Mercedes GP felemás időmérőt zárt a Hungaroringen, Nico Rosberg a kiváló hatodik rajkockát szerezte meg, azonban Michael Schumacher csak a 24. helyről indulhat majd vasárnap. Rosberget meglepte, hogy neki ilyen jól ment.

“Örülök, hogy a hatodik helyről rajtolhatok, mert nem számítottam rá, hogy ennyire elöl lehetünk ma. Váratlan, kellemes meglepetés. Az élmenőktől nagyon messze vagyunk, ami aggasztó, de mi mindent megtettünk, elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Jól sikerült a beállítás, sikerült a legtöbbet kihozni az autóból. Mint mindig, a cél pár helyet előrébb lépni, sok pontot szerezni” – nyilatkozta a német.

A korábbi négyszeres hungaroringi győztes Schumachernek már jóval kevesebb oka volt az elégedettségre, a hétszeres bajnok a beállításokkal indokolta a 14. helyet.

“A kvalifikáció nyilvánvalóan nem volt ma ideális. A tegnapi teljesítmény alapján szándékosan más beállítás felé mentünk, amelytől több adatot vártunk, jobban a versenyre volt kihegyezve. Délelőtt még jónak tűnt, de ahogy a pálya melegebb lett, az időmérőre, már hátrányt jelentett. A versenyen jobban működik majd a beállítás, bár az nem segít, hogy 14. helyről rajtolok, az pedig különösen nem, hogy a koszos oldalról indulok. Azért mindenképpen megpróbálok jól rajtolni holnap, meglátjuk, utána hogy alakul a verseny.”