Alonso gratulált a Red Bullnak 1
Alonso gratulált a Red Bullnak 2

Alonso gratulált a Red Bullnak

Alonso gratulált a Red Bullnak

Alonso gratulált a Red Bullnak 25
Alonso gratulált a Red Bullnak 26
Alonso gratulált a Red Bullnak 27
Alonso gratulált a Red Bullnak 28
Alonso gratulált a Red Bullnak 29
Alonso gratulált a Red Bullnak 30
Alonso gratulált a Red Bullnak 31
Alonso gratulált a Red Bullnak 32
Alonso gratulált a Red Bullnak 33
Alonso gratulált a Red Bullnak 34
Alonso gratulált a Red Bullnak 35
Alonso gratulált a Red Bullnak 36
Alonso gratulált a Red Bullnak 37
Alonso gratulált a Red Bullnak 38
Alonso gratulált a Red Bullnak 39
Alonso gratulált a Red Bullnak 40
Alonso gratulált a Red Bullnak 41
Alonso gratulált a Red Bullnak 42
Alonso gratulált a Red Bullnak 43
Alonso gratulált a Red Bullnak 44
Alonso gratulált a Red Bullnak 45
Alonso gratulált a Red Bullnak 46
Fotó megosztása:
Alonso gratulált a Red Bullnak 47 Sebastian Vettel (1.)

“Egész hétvégén nagyon magabiztosan éreztem magam, és tegnapról mára még sikerült egy kicsit javítani az autón. A rádióban mondtam is a srácoknak, hogy ez az ő pillanatuk. Csodálatos autót építettek, amit öröm vezetni. Nagyon várom a holnapi versenyt.”

“Igazából nem is volt olyan könnyű az időmérő, a Q2-ben bajlódtam a szuperlágy gumikon, de a Q3-ban már újra magabiztos voltam. Hockenheimben kicsit csodálkoztunk, hogy gyorsult be a Ferrari, de most megint mi vagyunk előnyben. Fekszik nekünk a pálya. Megtettük, amit lehetett, büszkék lehetünk magunkra.”

“Rájöttünk, hogy a múlt hétvégén miért rajtoltam rosszul, ki kellett találnunk, hogyan oldjuk meg. De bízom benne, hogy sima rajt lesz, és meg tudom védeni a helyemet. A Hungaroringen nagyon fontos a tiszta oldalról indulni. Mivel itt nehéz az előzés, a rajt nagyon fontos lesz.”

Mark Webber (2.)

“Mindent beleadtam. Talán nem volt a legtisztább a köröm először, de van ilyen. Sebastian megérdemelte ma a pole-t. Nem az én napom volt, de azért így is az első sorban vagyok. A csapat fenomenális munkát végzett. Nagyjából ugyanaz volt, mint Barcelonában, tudtuk, hogy ez kettőnk között dől most el, aki gyorsabb kört megy, valószínűleg megszerzi a pole-t. Érdekes lesz a rajt, aztán, izgalmas lesz, hogy ébren tudunk-e maradni.”

Fernando Alonso (3.)

“Nagy különbség van köztünk és a Red Bull között a hétvégén. Mi mindent kihoztunk a lehetőségekből ma, az üldözők között a legjobbak voltunk. Gratulálok a Red Bullnak, az egész hétvégét uralták, megérdemelték az első sort! Remélem, holnap megnehezíthetem a versenyüket, mert eddig nagyon könnyű dolguk volt!”

“Tudjuk, hogy milyen fontos a rajt. Tudjuk, hogy ezen a pályán nehéz előzni. Tudjuk, hogy a stratégia is fontos. A rajt, az első kanyar és az első kör adja a végeredmény 60-70 százalékát. Remélem, hogy a rajtnál küzdhetek, szerezhetek egy helyet. A poros oldal itt elég rossz, talán a legrosszabb az idényben, másrészt viszont rajtoltam már idén jól a koszos oldalról, és rosszul is a tisztáról. Minden a rajton múlik, amikor kialszanak a lámpák, de nincs kétségem, hogy jó az esélyem az előzésre a startnál.”