Sebastian Vettel (1.): “Nagyon érdekes lenne kiszámolni, mennyit is jelent ez a két ezred. Nagyon versenyképesek voltak a Ferrarik, igazából ez nem akkora előny, amire számítottunk. Nagyon meg kellett húznom az utolsó kört, könnyen hibázhattam volna, nem is volt százszázalékos a dolog: néhol túlmentem a határon. Nagyon boldog vagyok, Németországban először jött össze a pole, de holnap nagyon nehéz dolgunk lesz. Silverstone-nal ellentétben itt sokat ér a tiszta oldal, de bármi megtörténhet a rajt után. Egy szó mint száz, meg kell erősítenünk ezt a teljesítményt a futamon, nyugodtan fogok aludni.”

Fernando Alonso (2.): “Elégedettnek kell lennem, az első sorból indulhatok, ez pedig először fordul elő ebben a szezonban. Nagy előrelépés számunkra az eredmény, egész hétvégén jók voltunk, ez a szombat tökéletes volt. Nagyon pici hátránnyal veszítettük el a pole-t, csakhogy a pontokat holnap osztják, így nem kell elkeserednünk. Jó irányba haladunk, sokkal jobb eredményeket érünk el, mint korábban. Nem is igazán bíztam benne, hogy meg tudom őrizni az első helyet, a Red Bullok az utolsó pillanatban mindig előbányásznak valamit. Most is erősek voltak, meglepett minket, hogy ennyire versenyben voltunk velük.”

Felipe Massa (3.): “Jó teljesítmény volt a mai mindkettőnk részéről. A Q3-ban nem volt hibátlan minden szektorom, de összességében elégedett lehetek. Én is a holnapi versenyre összpontosítok, minél több pontot szeretnék szerezni, ehhez minden adott a harmadik rajthellyel. Nemcsak Webberrel, mindenkivel harcolni fogok, másokra is figyelnem kell, megpróbáljuk megőrizni a pozíciót.”