F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 1
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 2

F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt?

F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 15
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 16
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 17
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 18
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 19
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 20
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 21
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 22
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 23
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 24
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 25
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 26
Fotó megosztása:
F1: A Ferrari elkapta a Red Bullt? 27 Bár a második hockenheimi szabadedzés kezdetén nedves aszfalt fogadta a Forma-1-eseket és az első félórában még néha eleredt, a gyakorlás második felére nagyrészt felszáradt a pálya, sokkal eredményesebb munkát végezhettek a csapatok, mint délelőtt.
 
Úgy tűnik, a Ferrari nemcsak szavakban talál magára a hétvégén, ugyanis Fernando Alonso és Felipe Massa a szuperlágy gumikon a leggyorsabbak közé tartozott az edzés kétharmada környékén, a ferrarisok Mark Webberrel váltogatták egymást a táblázat élén.

Bár Alonso legjobbján javítani nem tudott, hozzájuk csatlakozott Sebastian Vettel is, akin korábban – másokhoz hasonlóan – kifogott egy vizes folt, a német hajszál híján úszta meg, hogy a gumifalban hagyja a Red Bullt.

A Ferrari-Red Bull négyese mögött a hazaiak, a Mercedes párosa végzett, igaz, már egy kicsit nagyobb lemaradással, a hetedik helyre pedig Lewis Hamilton kapaszkodott, ami azért figyelemre méltó, mert az angol délelőtt összetört autóját mindössze az edzés utolsó tíz percére küldték pályára.

A top10-be befért még a renault-s Robert Kubica, és a Williamsnél is reménykedhetnek egy újabb jó hétvégében, hiszen Rubens Barrichello és Nico Hülkenberg is az első tíz között zárt.

A délelőtt elképesztő fölénnyel záró Adrian Sutil csak a 14. lett, és Jenson Button sem lehetett valami elégedett a 15. idővel.

Annak ellenére, hogy délután már sokkal rendezettebbek voltak az erőviszonyok, gyakorlatilag lehetetlen komolyabb következtetéseket levonni, mert a további csapadék, a pálya hőmérséklete holnap újra boríthat mindent.

Német Nagydíj, 2. szabadedzés, Hockenheim, 2010. 07. 23.