Schumi jövőre a bajnoki címért küzd! 1
Schumi jövőre a bajnoki címért küzd! 2

Schumi jövőre a bajnoki címért küzd!

Schumi jövőre a bajnoki címért küzd!

Schumi jövőre a bajnoki címért küzd! 5
Schumi jövőre a bajnoki címért küzd! 6
Fotó megosztása:
Schumi jövőre a bajnoki címért küzd! 7 Michael Schumacher F1-es visszatérése a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető sikernek, a német pilóta a Mercedesszel nagyon keveset ért el az idény feléig. Míg az első futamok után még mindenki türelemmel volt a hétszeres világbajnok iránt, mostanra egyre többen a végleges visszavonulást emlegetik vele kapcsolatban.

A Mercedes motorsportfőnöke ennek ellenére teljesen megbízik a mostani felállásban, Norbert Haug szerint egyszerűen nem szerepel a lehetőségek között, hogy 2011-ben már más üljön Schumacher helyén.

“Michael az idény hátrelévő részében a lehető legjobb eredmények elérésére koncentrál, jövőre pedig a bajnoki címért küzd majd. Teljesen laza és nyugodt, sikerre éhes – mindannyiunkat meggyőzött. Semmiért nem cserélném el a Michael Schumacher, Nico Rosberg párost” – mondta a mercedeses a német Kicker magazinnak.

Haug ugyan megérti a Schumachert ért kritikákat, de úgy gondolja, ezeknek ténylegesen nincs alapja: “Nem hiszem, hogy meg kellene védeni egy hétszeres világbajnokot. Persze én is értem, hogy miért téma ez, de ha az a kérdés, hogy (Schumacher) még mindig versenyképes-e, a válasz egyértelmű igen.”