Bár a legtöbben nem így gondolnak rá, azért a McLaren egykori csapatfőnöke, a mostanra a cég utcai autós projektjét irányító Ron Dennis is tud néha mókázni, legutóbb a hétvégi Brit Nagydíjon volt egy érdekes húzása.

A Silverstone-ban a csapatnál vendégeskedő Dennis vasárnap a BBC futam utáni élő adását szabotálta, amikor odalopózott az egykori kolléga, a szakkommentátorként dolgozó Eddie Jordan mögé, és egyszerűen elvágta az ír hangtechnikájának vezetékeit, aki így elnémult. Mivel Dennis nem egyszerűen kihúzta a kábeleket, a hibát nem is tudták azonnal javítani a csatorna technikusai, Jordan csak küszködött a fennmaradó adásidőben.

Az ír azóta nem nyilatkozott az esetről, de a tekintélyes szakújságíró, Adam Cooper szerint a BBC-nél nagyon nem vették jó néven Dennis tréfáját, főképp hogy tulajdonképpen az adófizetőket károsította meg a köztelevízió felszerelésének megrongálásával.

Cooper azt is hozzáteszi, hogy Dennis idén nem a McLarentől, hanem közvetlenül Bernie Ecclestone-tól, pontosabban cégétől, a FOM-tól kapott belépővel jár a versenyekre, így a kiemelt partnernek számító BBC rosszallásának akár komolyabb következményei is lehetnek.

Hátulról érkezik a csínytevő