Bővült a Ferrari-kórus 1
Bővült a Ferrari-kórus 2

Bővült a Ferrari-kórus

Bővült a Ferrari-kórus

Bővült a Ferrari-kórus 24
Bővült a Ferrari-kórus 25
Bővült a Ferrari-kórus 26
Bővült a Ferrari-kórus 27
Bővült a Ferrari-kórus 28
Bővült a Ferrari-kórus 29
Bővült a Ferrari-kórus 30
Bővült a Ferrari-kórus 31
Bővült a Ferrari-kórus 32
Bővült a Ferrari-kórus 33
Bővült a Ferrari-kórus 34
Bővült a Ferrari-kórus 35
Bővült a Ferrari-kórus 36
Bővült a Ferrari-kórus 37
Bővült a Ferrari-kórus 38
Bővült a Ferrari-kórus 39
Bővült a Ferrari-kórus 40
Bővült a Ferrari-kórus 41
Bővült a Ferrari-kórus 42
Bővült a Ferrari-kórus 43
Bővült a Ferrari-kórus 44
Fotó megosztása:
Bővült a Ferrari-kórus 45 Még mindig nem csengett le teljesen az Európa Nagydíj témája a Ferrari háza táján. A csapat a verseny után azt állította, hogy Lewis Hamilton dobogója gyakorlatilag megrendítette az F1 hitelességét, és ezzel az olasz motorsportszövetség, a CSAI is egyetért.

“Minden sport sikerének mértéke, hogy mennyire hiteles és érthető a nagyközönség számára. Ami vasárnap történt, az foltot ejtett a sportág hitelességén, nem hiszem, hogy akármelyik néző is értette, mi is történt” – mondta a CSAI elnöke, Sticchi Damiani.

“Az a versenyző, aki megelőzte a biztonsági autót, a dobogóra lépett, mások, akik szintén hasznot húztak a helyzetből, ugyancsak előnybe kerültek. Azok viszont, akik tiszteletben tartották a szabályokat, áldozatok lettek” – tette hozzá, hangsúlyozva, hogy bizonyos szabályok revízióra szorulnak, azonban a Ferrari melletti kiállásukkal semmiképp sem a viszályt, hanem épp a konstruktív együttműködést szeretnék sürgetni.

A Ferrari több csapattagja után Felipe Massa is megszólalt a múlt vasárnapot illetően, természetesen a brazil pilóta szerint sem volt minden rendben.

“Nem akarom különösebben részletezni, mi történt, mert már nem változtat azon, hogy tönkretette a versenyünket. Azonban meg kell vizsgálni a történteket, mert az nem normális, hogy valaki olyan súlyos szabályszegést követ el, mint a biztonsági autó megelőzése és gyakorlatilag nem kap igazi büntetést” – írta a Ferrari oldalán Massa.

“Közösen kell erről beszélnünk, tennünk kell valamit, hogy ilyen ne fordulhasson elő újra. A csapat mondta, hogy a jövő héten összeül a sport munkacsoport – ez jó, azt mutatja, hogy az FIA is odafigyel az ügyre.”