Két pontszerző helyet is szerzett a Force India Monacóban, Adrian Sutil a kilencedik, Vitantonio Liuzzi a tizedik helyen zárt. “Nagyszerű versenyünk volt ma” – értékelt Sutil. “12. helyről rajtoltam, de már az első körben két helyet előreléptem, majd egy jó kerékcsere után a kilencedik helyen találtam magam. Innen a saját versenyemet futottam kicsit magányosan, nagy lyuk volt előttem és mögöttem is.”

“Jó volt az autó egyensúlya a verseny végén, mindennel nagyon elégedett lehetek ma, különösen a szombati időmérő után.”

Liuzzi valamivel morcosabb volt, de örült a csapat sikerének. “Nehéz verseny volt a sok megszakítás miatt, de én szeretem ezeket a körülményeket” – mondta Liuzzi. “Kilencedik helyről rajtoltam, de az ideálisnál néhány körrel korábban álltam ki, így Adrian elém kerülhetett. Csapatként nagyon elégedettek lehetünk az eredménnyel, jót tesz a morálnak ez az eredmény. Nagyon megérdemeltük!”

Fülig ért a szája Vijay Mallya csapatfőnöknek is. “Azt mondtuk a szezon elején, hogy rendszeresen pontszerzők szeretnénk lenni, pontosan ezt is tettük” – fogalmazott Mallya. “Ezúttal két autónk szerzett pontot, nagy lépés ez számunkra. Építhetünk erre a hétvégére és Törökországban akár még erősebbek lehetünk.”