Hatalmas előnnyel nyerte a Red Bull a Spanyol Nagydíj időmérő edzését, a fölényhez illő oddsokat kalkulált a William Hill fogadóiroda vasárnapra. Messze Mark Webbert és Sebastian Vettelt tartja legesélyesebbnek a cég, az ausztrálra 2,2, a németre 2,37-szeres oddsszal lehet fogadni.

Ahogy az időmérőn, úgy ezen a listán is harmadik Lewis Hamilton, de hatalmas lemaradással: az angol győzelme már 7,5-szörös pénzt ér, míg Fernando Alonso 11-szeres nyereményt fizet. A többször is a semmiből nyert Jenson Button szorzója 15-szörös, Michael Schumacheré pedig 26-szoros.

Nagyot ugrott a Red Bull a konstruktőri versenyben is, jelenleg 1,91-szeres oddsszal adják, hogy az energiaitalosok nyerik a konstruktőri világbajnokságot. Az eddigi időmérőkön látott fölény alapján a William Hillnél már arra is lehet tenni, hogy a Red Bull az idény összes hátralévő kvalifikációját megnyeri, ez a lehetőség 11-szeres pénzt ígér.

“Nagyon erős a Red Bull, az odds is azt mutatja, hogy akár az összes versenyen megszerezheti a pole-t” – mondta Rupert Adams, a William Hill szóvivője.