A 2010-es Spanyol Nagydíj időmérő edzése legjobbjainak nyilatkozata


Mark Webber (1.):

Többnyire nagyon szoros versenyt vívunk Sebastiannal, de ma mindhárom szakaszban sikerült legyőznöm őt, ami nagyon kellemes érzés. A fiúk egész este dolgoztak, szerelték az autót, aminek látszik is az eredménye az időkben. Úgy vélem, nagyszerű időmérő ez számomra és Sebastian számára is. Úgy gondolom, hogy az igazán nagy előny, hogy ilyen autó van alattunk.

Nagyon örülök ennek az eredménynek, mivel Sebastian eddig többször győzött le engem, mint én őt.  Reménykedünk, hogy a holnapi versenyen is meg tudjuk tartani ezt a helyet.

Sebastian Vettel (2.):


Gratulálok Marknak, verhetetlen volt ma! Úgy gondolom, jó köröket futottam, de ez  nem volt elég, Mark túl gyors volt ma nekem. Ennek ellenére úgy gondolom, jó időmérőt futottam. De a verseny holnap lesz, a mai időmérőért nem adnak pontokat. A helyzetünk kényelmes. Várjunk még, meglátjuk, hogyan sikerül a verseny. Lehet, hogy esni fog. Hosszú verseny vár ránk. Nagyon jó eredmény, hogy mindketten az első sorból indulunk, az utóbbi két-három hét munkája kifizetődik.

Lewis Hamilton (3.):

Azt hiszem, egyikünk se számított rá, hogy ennyire gyorsak lesznek a Red Bullok. Tudtuk, hogy gyorsak, de az eredmény igencsak tisztességes előnyt jelent. Ettől függetlenül megpróbálunk azokra az előnyökre építeni, amikkel rendelkezünk, és reméljük, hogy tudunk majd küzdeni velük.  

A Spanyol Nagydíj időmérő edzésének eredménye: