Lehet, hogy csak az idény végén kerít valakit

Lehet, hogy csak az idény végén kerít valakit

Lewis Hamilton a 2010-es idény kezdete előtt vált meg a pályafutását addig egyengető édesapjától, Anthonytól. A pilóta azóta sem választott új menedzsert, és bár nemrég hírbe hozták már vele az 1998-99-es világbajnokot, Mika Häkkinent, ő azt állítja, hogy egyelőre nem sok alapja van a pletykáknak.

“A hagyományos pilótamenedzserek keveset nyújthatnak nekem, csak az F1-gyel foglalkoznak” – mondta a mclarenes, utalva arra, hogy elsősorban nem a napi ügyeinek intézésére, inkább a Hamilton “márka” menedzselésére szeretne találni valakit. “Eddig nem tárgyaltam senkivel. Nem sietek, nem kell most rögtön találnom valakit. A csapat segít, mindent megkapok tőlük, amire szükségem van. Fél év is lehet, mire új menedzsert szerzek.”

Hamilton azt is elmondta, hogy enyhülés kezdődött közte és édesapja között:

“Lassanként alakulnak a dolgok. Mostanában felvettük a kapcsolatot. Azt mondta, támogat, és én ezt is vártam az apámtól. Egyre inkább elfogadja a helyzetet. Valószínűleg vele is megbeszélem majd az új menedzser kérdését, de a döntés nem közös lesz, én szeretném eldönteni, merre megyek.”