Nem teljesen elégedett a Ferrari teljesítményével Stefano Domenicali, a csapatfőnök szerint elsősorban az időmérőkön kellene jobban mennie Fernando Alonsónak és Felipe Massának. Domenicali úgy véli, a jól sikerült időmérő kulcsfontosságú, ha a Ferrari meg akarja nyerni a világbajnokságot, ezért véget kell vetnie a csapatnak a Red Bull kvalifikációs fölényének.

“Egy dolog, amiben feltétlenül javulnunk kell, az időmérőkre való felkészülés” – mondta Domenicali. “Tudjuk, hogy az időmérő nagyon fontos, és persze látjuk, hogy legnagyobb riválisunk jelenleg jobb a versenyhétvégék ezen fázisában.”

Sok más csapathoz hasonlóan a Ferrari is nagy fejlesztésekkel készül a soron következő, Spanyol Nagydíjra. “Nagyon keményen dolgozunk, hogy már Spanyolországban bevethessük az új fejlesztéseinket, Kínában ugyanis láttuk, hogy a többiek is újításokkal készülnek.”

“Nagyon kicsi a különbség az autók között, hihetetlenül kicsi, elég egy apró hiba, és máris a hetedik-nyolcadik helyen találhatja magát valaki akár vezető pozícióból is. Így kell megnyerni ezt a világbajnokságot, de tudtuk, hogy így lesz.”

“Tettünk egy lépést a legutóbbi versenyen, de a többiek sem tétlenkedtek, ez az év végig ilyen szoros és kiegyenlített lesz.”