Sebastian Vettel (1.):

“Kemény volt a mai nap, úgy futottam neki, hogy nem voltam elégedett a péntekkel. Mark még ma reggel is gyorsabb volt, de az utolsó pillanatban szerencsére sikerült változtatnunk. Sokáig küzdöttem az első szektrorral, de a végén nagyon beletaláltam, a Q3-ban két nagyon jó kört futottam. A Q1-ben még nem voltam olyan jó, de a végére minden összejött. Sorrendben ez a negyedik pole-unk, bizonyítottuk, hogy gyorsak vagyunk, függetlenül attól, milyen pályán vagyunk. Köszönet a szerelőknek, akik még az ebédet is kihagyták, csak hogy dolgozhassanak az autón. Bízom egy esős versenyben, szerintem lesz is, csak az a kérdés, hogy érkezik meg. Sokat számíthat, hogy végig vizes lesz-e a pálya vagy csak a rajt után, de jó emlékeink vannak a tavalyi vizes körülményekről. Esőben mindig jó elöl lenni, nagyon várom a versenyt.”

Mark Webber (2.):

“A harmadik szabadedzésen még nekem jött ki a lépés, most Sebastiannak, remek csata alakult ki köztünk. Fantasztikus Sebastian ideje, de a saját körömmel is elégedett vagyok, ismét nagyot léptünk előre. Nagyon pozitív eredmény ez a csapat számára, tényleg sokat dolgoztak érte a szerelők, tegnap az utolsó pillanatban értek ide az alkatrészek a vulkánkitörés miatt.”

Fernando Alonso (3.):

“Ma ez volt a maximum, ennél többet egyelőre nem tudunk elérni. Versenyben jobbak vagyunk, teli tankkal jól megyünk, de egy körön ennél több egyelőre nincs az autóban. Malajziában hibáztunk, örülök, hogy most bizonyítottuk, Sepang csak kisiklás volt.”