A 2010-es Maláj Nagydíj Időmérő edzésének legjobbjai mondták:

Mark Webber (1.):

Rengeteg víz volt a pályán, s emiatt nagyon nagy különbségek alakultak ki az autók között. Időnként nagyon trükkös volt a pálya, főként az első kanyar okozott gondot. Az eső miatt Q2-ben nagy nehézségekkel kellett megküzdenem, sokszor felúszott az autó.

Kissé meg is lepődtem, hogy a pole pozícióba kerültem. A mérnököm ötlete volt, hogy próbáljuk ki az intermediate keveréket. Úgy tűnik, hogy a végén ez lett a kifizetődő. Nagyon elégedett vagyok!

A rajtok eddig mindig jól sikerültek idén. Reméljük, hogy eredményes és sikeres versenyt zárunk majd, főként mert a legfőbb ellenfeleink messze mögöttünk indulnak. Remélem, sikerül jó eredményt elérni.  

Nico Rosberg (2.):


Nagyon nehéz volt mindenkinek az időmérő. A Q3 során sikerült összeraknom a legjobb körömet. Az első próbálkozásra jött össze a gyorsabb kör, másodjára már kissé elhasználtam a kerekeimet. Láttam Markot magam előtt, hogy intermediate-ttel megy, gondoltam rá én is, de végül nem úgy döntöttem.  

Sebastian Vettel (3.):

A Q3 során az elején nagyon sok víz volt a pályán, lehetetlen lett volna körbe menni. Lehetetlen körülmények voltak, jó hogy leállították az edzést. Utána gyorsabban száradt a pálya, mint gondoltunk, de az eredmény Markot igazolja. Nagyon nehéz időmérő volt. Ettől függetlenül ez a harmadik hely jó eredmény, innen még minden lehetséges a holnapi futamon.  Elégedettek lehetünk

A 2010-es Maláj Nagydíj időmérő edzésének eredménye: