Ahogy a bahreini szezonnyitón, a vasárnapi Ausztrál Nagydíjon is a biztos vezető pozíciót bukta el Sebastian Vettel egy műszaki hiba miatt. A német bosszús, de nem tört meg.

“Borzasztóan dühítő ez, magamban még mindig káromkodok. Ebben a pillanatban legszívesebben hazamennék, de az élet megy tovább. Az megnyugvást jelent, hogy a magam részéről megtettem mindent, és a hibáig jól végeztem a dolgomat. Az autónk gyors, ez tény. Csak el is kell jutni a kockás zászlóig vele. Ez még csak a második futam volt, nem kell idegeskedni, a fő, hogy az idény második felében jó legyen az autó” – mondta még Melbourne-ben az F1.comnak Vettel.

A német sporthírügynökség, a SID a problémák kapcsán rákérdezett Vettelnél, hogyan érzi magát a Red Bullnál, és hogy átszerződne-e a Ferrarihoz. A pilóta természetesen nem mondana nemet a maranellói hívásra.  

“Pillanatnyilag tökéletesen jól érzem magam a Red Bullnál. De természetesen a Ferrari mítosza önmagáért beszél. Szerintem minden versenyző számára különleges lenne náluk versenyezni, de van még időm!”

Vettel Red Bull-os szerződése 2011 végéig érvényes.