Lehet-e jobb a legjobbnál?

Lehet-e jobb a legjobbnál?

Míg Michael Schumacher saját bevallása szerint sem találja még egészen a helyét az F1-ben, egy körön lassú, nem érzi elég jól a gumikat, addig mercedeses csapattársa, Nico Rosberg számára elég jól indult az idény.

“Nagyon jól érzem magam az autóban! Persze azért vannak még megoldásra váró apróbb problémák” – mondta pilóta a német Bildnek.

A Schumacherénél jobb kezdet alapján a kérdező konkrétan is össze akarta méretni Rosberget a hétszeres bajnokkal, de a versenyző inkább kitért: “Hogy jobb vagyok-e minden idők legjobbjánál? Erre nem tudok válaszolni. De senki sem tökéletes, biztosan vannak területek, ahol erős vagyok.”

Bár korábban Rosberg finoman célzott már arra, hogy Melbourne-ben a dobogón is el tudná magát képzelni, azt azért nem meri állítani, hogy a mostani versenyhétvégén is verni fogja Schumachert, aki korábban már négyszer győzött az Ausztrál Nagydíjon.

“A célom annyi, hogy az idény során pariban legyek Michaellel, de azt hiszem, jól szerepelhetek majd Ausztráliában. Persze ha csak Michael statisztikáiból kellene erőt merítenem, hát nem lenne könnyű helyzetem…”