Windsor szerint jól állnak

Windsor szerint jól állnak

Az F1 ura, Bernie Ecclestone a Timesnak nyilatkozva tegnapelőtt azt mondta, hogy szerinte a négy indulási jogot kapott új csapat közül kettő, a Campos és a USF1 nem készül el időben, és nem lesz ott a 2010-es szezonnyitón Bahreinben. A csapat sportigazgatói posztját betöltő társalapítója, Peter Windsor nem érti, miért mond ilyeneket Ecclestone.

“Meglepett, hogy Bernie ezt nyilatkozta. Ott leszünk, jól állunk! Mindennel jól haladunk, várjuk a jövő évet. Elkészült a kasztnink, most már a Cosworthön (a motorszállítón) múlik minden” – reagált a BBC-nek Windsor.

Az új csapatok közül a Virgin és a Lotus mindkét, és a Campos is bemutatta már egyik pilótáját, de a USF1 egyelőre hallgat a kérdésről. Windsor szerint ebbe nem érdemes belelátni semmit.

“Igyekszünk a legjobb versenyzőket megszerezni, nem kapkodunk. Nem tűztünk ki céldátumot, nehéz lenne megjósolni, azonban valamikor január vége felé eljön majd a pillanat, amikor a gyárban bemutatjuk a pilótáinkat” – mondta az angol szakember.

A Campos Meta névadó főnöke, Adrian Campos szintén rossz néven vette Ecclestone nyilatkozatát: “Véleményem szerint Bernie nem tájékozódott teljes körűen. Keményen dolgozunk, közel állunk a főszponzor és a második pilótánk megszerzéséhez. Ott leszünk a szezonnyitón!”