Bár még közvetlenül a futam előtt is inkább csak arról beszéltek a McLarennél, hogy a felzárkózással jó úton járnak, de az élre kerülés csak a következő lépcsőfok lehet, Lewis Hamilton hungaroringi sikere után már további győzelmekre gondolnak.  

“Szeretnénk még néhány futamot nyerni idén. Nekem különösen jó érzés ez” – mondta Martin Whitmarsh, aki csapatfőnöki szerepben az első diadalt élhette meg.

“Voltam már ilyen helyzetben, álltam már a dobogón – Lewis első győzelménél is ott voltam -, de ez most igazán különleges. A verseny utolsó része igazán idegőrlő volt, de a csapatnak, Lewisnak, mindenkinek nagy szüksége volt már erre a győzelemre” – folytatta.

Evés közben jön meg az étvégy

Evés közben jön meg az étvégy

Evés közben jön meg az étvégy


Mivel ahhoz már késő van, hogy Hamilton megvédhesse a tavalyi bajnoki címét, ezért Whitmarsh szerint nyomás és tét nélkül hajthatnak a további futamgyőzelmekre.

“Izgalmas a bajnokság, és talán mi is beleszólhatunk, elcsíphetünk -egy-két győzelmet, míg az esélyesek inkább a biztos pontra hajtanak. Magyarországon mindenkinél jobbak voltunk. Azt hiszem, Valenciában is versenyképesek leszünk, lesz egy új fejlesztési csomagunk, nagyon igyekszünk.”