Nico Rosberg úgy véli, meghozta gyümölcsét a Williamsnél végzett kemény munka, az istálló elindult felfelé és hamarosan akár dobogós helyezést is szerezhet. A német pilóta arra is felhívta a figyelmet, hogy ez nem fog magától menni, a csapatnak tartania kell a fejlesztések ütemét.

“Silverstone-i és törökországi teljesítményünk optimistává tett” – jelentette ki Rosberg. “Nagyszerű munkát végez a csapat a fejlesztésekkel, és ez tükröződik a pályán is.”

“Silverstone-ban újabb ötödik helyezést szereztünk, ezekkel a pontokkal még eggyel feljebb léptünk a konstruktőri versenyben. Ezt a fejlődési ritmust kell tartanunk a szezon hátralévő részében, remélhetőleg hamarosan dobogón fogunk állni.”

Kazuki Nakajima Rosberghez hasonlóan optimista, de kicsit bosszús az előző versenyeken elszalasztott lehetőségek miatt. “Silverstone remek volt, egészen az első garnitúra versenygumiig, nehéz volt bármit is tenni” – mondta Nakajima. “Ez helyezésbe és értékes pontokba került, várom, hogy egyszer minden összejöjjön végre.”