Alonso nyerte az edzést Monacóban 2 A Monacói Nagydíj utolsó szabadedzése nagyon izgalmas időmérőt ígér, ugyanis ennél szorosabb már nem is lehetne szinte az eredmény. A késő délelőtti gyakorláson sorra lkökdösték le egymást a pilóták az élről, a forgalom is állandó volt a pályán.

Érdemes kiemelni,hogy a látottak alapján a Ferrari és a McLaren is egyértelműen magára talált itt Monacóban,mindkét csapat az élen küzd, és a győzelemre is esélyes. A ma délelőtti eredmények alapján lehetetlen megmondani, hogy kié lehet a pole néhány óra múlva, hiszen az első hetet – Alonso, Button, Kovalainen, Barrichello, Massa, Räikkönen és Hamitlon – alig több mint kéttized fogta össze – ez a különbség pedig még az első és második hely között sem lenne túl nagy.

A mezőny végén álló két csapat kellemetlenül érezheti magát: a gödörből három-négy futam óta kimászni nem tudó BMW mellé Monacóban a Toyota is végleg megérkezett, a két gyári alakulat az utolsó helyeken osztozkodhat.

Az edzésen néhány feltartáson, sikánlevágáson és Giancarlo Fisichella egyetlen pördülésén kívül említésre méltó incidens nem történt.

Az időmérő edzés 14 órakor kezdődik.

Közvetítsd te a hétvégi futamot!
Jobban tudod, mint Palikék? Egyedül nézed az F1-et, de jó lenne megbeszélni valakivel az eseményeket? Nem vagy biztos benne, hogy jól láttál-e valamit? Másokkal együtt szeretnél spekulálni a stratégiákon?

 Kommentáld a Vezessen élőben a holnapi futamot!

Monacói Nagydíj, 3. szabadedzés, 2009.05.23.

  • Név
  • Csapat
  • Idő
  • Kör