A hatszoros MotoGP-bajnok, Valentino Rossi három éve valódi Forma-1-es karrierlehetőséget hagyott ki – ismerte el egy interjúban az olasz.

A 29 éves motoros 2005 óta “flörtöl” a Ferrarival, többször is tesztelt már az olasz csapattal – legutóbb tavaly év végén -, mindig az F1-pilótákéhoz mérhető eredménnyel, de ma már nem számít arra, hogy újra a vörös autóba ülhet majd, pedig még ma is el-elcsábul egy kicsit.

“Nagyszerű érzés volt újra vezetni a Ferrarit. Mindig is imádtam a versenyautókat, és nem is csak a raliautókat. Elégedett voltam, mert gyors voltam, még az F1-hez is elég gyors! 2006-ban úgy döntöttem, hogy a motorozásnál maradok, de máig elbizonytalanodom néha – Mugellóban beülni a vörös autóba, a Ferrarival dolgozni, hát az fantasztikus volt” – mondta a yamahás versenyző.

Decemberben a walesi ralin is indult

Decemberben a walesi ralin is indult

Decemberben a walesi ralin is indult


“De ahogy már mondtam, megvolt a lehetőségem, a motorok mellett döntöttem, és nem hiszem, hogy újabb esélyt kapok még” – összegezte a “Doktor”, aki azért azt is hozzátette, hogy a rali vb-ben lehet, hogy rendszeresebben is felbukkan majd a jövőben versenyzőként.