Elfogadhatatlan az ilyesmi

Elfogadhatatlan az ilyesmi

A csütörtökön feltűnt, és pénteken további hullámokat gerjesztő spanyol Hamilton-ellenes weboldalra az FIA után Forma-1-es szereplők is reagáltak. A Fernando Alonso, akinek hazai rajongói és a Hamilton-gyűlölők tábora nagy mértékben fedheti egymást így nyilatkozott:

“Ha ez igaz, akkor természetesen teljesen elfogadhatatlan. 2008-ban semmi helye az ilyen embereknek a világban. Nem csak a Forma-1-ről van itt szó, általában hétköznapi életről” – mondta a kétszeres világbajnok spanyol újságíróknak Interlagosban.

Alonso csapatfőnöke, Flavio Briatore “szégyenletesnek” bélyegezte az oldalt, és az azon megjelent hozzászólásokat, míg a Ferrari vezetője, Stefano Domenicali kiemelte, hogy “az ilyesmi nem Lewis problémája, hanem az egész világé”. A McLaren-főnök, Ron Dennis azt mondta tegnap, hogy nem hagyják, hogy ez a dolog hatással legyen a hajrájukra:

“Tudok az oldal létezéséről, bár én magam nem néztem meg. Felül kell emelkedni az ilyesmin. Ha ennek bármilyen szinten az volt a célja, hogy megzavarja a csapatot vagy Lewist, hát nem fog sikerülni.”

A botrányt kavaró oldal egyébként már tegnap délután óta nem elérhető.