Ecclestone-t meg lehetne győzni

Ecclestone-t meg lehetne győzni

Bár az Osztrák Nagydíj 2004-ben kiesett a Forma-1-es versenynaptárból, és hiába a felújítás, Bernie Ecclestone nem akar visszatérni az A1-Ringre, Niki Lauda azon dolgozik, hogy újra versenyt rendezhessenek a sógorok.

Az osztrák legenda felmelegítette ugyanis korábbi ötletét, miszerint Bécsben kellene utcai futamot rendezni, még ha a politikusok egyelőre másképp is gondolják.

“Elég megnézni, hogy milyen munkát végeztek Szingapúrban vagy Valenciában, és mindenki láthatja, hogy az ötletem nem légből kapott. De korábban azt mondták, hogy Bécs kulturális főváros, oda nem való az autóverseny” – nyilatkozta a háromszoros világbajnok az osztrák Sportnetnek.

Lauda egyébként nem teszi rosszul, hogy most újra előhozakodik az elképzeléssel, hiszen Ecclestone az elmúlt másfél évben az utcai és éjszakai versenyek bűvöletében él, és az egykori császárváros díszleteit valószínűleg nem utasítaná el, persze minden azon múlik, hogy mennyire mélyen tudnának a zsebükbe nyúlni a szervezők, ugyanis a jó öreg Bernie-nél ez a legfőbb szempont.