Optimista a hangulat a csapatnál

Optimista a hangulat a csapatnál

A Toyota kölni központjához legközelebbi helyszínre érkezik a Forma-1-es sorozat a hétvégén. A csapat igyekszik majd a legtöbbet kihozni magukból, és a kilátások nem rosszak. A csapat mindkét versenyezője pontot szerzett az elmúlt két versenyen, a Toyota tízpontos előnnyel áll a konstruktőri bajnokság negyedik helyén.

A múlt heti monzai teszten kipróbáltak néhány aerodinamikai újítást is a Belga Nagydíjra, a pilóták pedig alig várják, hogy az ardennekbeli pályára guruljanak.

“Úgy gondolom, hogy Spa egyszerűen a világ legjobb pályája, imádok versenyezni rajta. A pálya minden része igazi kihívást jelent, végig koncentrálni kell, ha az ember jó köridőt akar. Még a tavalyi változtatások után is igazán egyedi jellegű, és minden megvan rajta, amire csak versenyzőként vágyik az ember. Optimista vagyok a hétvégét illetően, azt hiszem, jó eredményre van kilátásunk. Spa a kedvenc pályám, a gyár pedig ott van a közelben, nagyon szeretnék pontot szerezni, jó lenne egy tökéletes hétvége” – mondta Jarno Trulli.

“Spa az egyik kedvenc pályám, alig várom, hogy először a Forma-1-ben is versenyezhessek rajta. GP2-essel is hatalmas élmény volt, így arra számítok, hogy a lenyűgöző lesz a Toyotával. Magabiztosan megyek Belgiumba, mert az utóbbi néhány futam igazán jól sikerült, megmutattuk, hogy képesek vagyunk az élen küzdeni. Nagyon elégedett vagyok, hogy mindkét futamon pontot szereztem, különösen, hogy nem éreztem teljesen jól magam egyik alkalommal sem. Örülök, hogy rendszeres pontszerzők vagyunk, és időnként a dobogóra is felférünk. Bízom benne, hogy Spában is gyűjthetünk majd pontokat!” – nyilatkozta a csapat futambeharangozójában Timo Glock.