Bár a legizgalmasabb az F1-et nézni, az első bokszkiállások után szinte követhetetlenné válik, hogy ki hol áll, de itt a megoldás – a testközeli verseny a televíziós közvetítéssel ötvözve, mindez egy kis kézi készülékben.

A KTV idén már második évét tapossa, és sokaknak nyerte el tetszését a valóban impozáns szolgáltatásrepertoár. A futamok előtt előfizethető, és a helyszínen átvehető kis tévékészüléken minden fontos dolgot megtalál az, aki a teljes élményre törekszik.

A KTV-n látható kép a hivatalos tévéközvetítésen alapszik, ám a fedélzeti kamerából érkezett felvételeket is rendelkezésre bocsátja, amelyhez otthonról nem lehet hozzáférni. A néző négy különböző kommentár (beleértve a magyar közvetítést is), valamint a hangosbemondó hangja közül választhat, és a csapatrádiók nyilvános forgalmát is követheti. A 30 másodperces visszajátszás lehetősége miatt szinte semmiről nem lehet lemaradni.

A pályának háttal is tökéletes

A pályának háttal is tökéletes

A pályának háttal is tökéletes


A KTV-n a versenyhétvége minden fontos adatát, statisztikáját is követni lehet: “live timing”, a bokszkiállások ideje, pályatérkép, időjárási adatok, a pilóták és a csapatok adatai – semmi nem maradt ki.

A Kangaroo TV-t az interneten lehet lefoglalni, itt, és a szolgáltató hungaroringi standjain lehet felvenni. Az ára nem is túl borsos, az egész hétvégére kb. 12 ezer forint, a napi bérlet – 9000 Ft – már kevésbé éri meg.