David Coulthard az év végén befejezi Forma-1-es karrierjét, azaz a Red Bull-nál egy versenyzői ülés felszabadul. A Formula1.com a visszavonulása kapcsán interjút közöl a skót versenyzővel, akitől megkérdezték, szerinte ki lenne a megfelelő utódja.

“Számomra Sebastian Vettelben megvan minden, ami egy jövőbeni Forma-1-es bajnoknak kell. Érettsége és magatartása is azt mutatja, hogy ő a legjobb ember a feladatra. Szóval úgy vélem remek munkát végezhetne a Red Bull Racing számára” – mondta a skót.

Berger szerint Vettel tökéletes

Berger szerint Vettel tökéletes

Berger szerint Vettel tökéletes


Persze nem kételkedünk Coulthardban, de lehet, hogy a hétvégi “találkozójuk” okán fényezi Vettelt. Coulthard a Brit Nagydíj első körében nekiütközött a német versenyző autójának és mindketten a sóderágyban végezték. Sebastian Vettel jelenleg a Red Bull B csapatánál a Toro Rossónál szerepel, ahol bár jó pár félresikrült versenye volt, meggyőző teljesítményt nyújt.

Persze a bokszutcában szinte tényként kezelik, hogy Sebastien Vettel, aki első F1-es versenyét még a BMW színeiben futotta, jövőre már a Red Bullnál versenyez.