Schumacher újra a pályán 1
Schumacher újra a pályán 2

Schumacher újra a pályán

Schumacher újra a pályán

Schumacher újra a pályán 6
Schumacher újra a pályán 7
Schumacher újra a pályán 8
Fotó megosztása:
A Forma-1-es pilóták válogatottja július 30-án 19.30-kor a Ferencváros Üllői úti stadionjában játszik majd a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen. A találkozót a szokásoknak megfelelően idén is élőben közvetíti a Duna TV.

Michael Schumacher mellett Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt és Placido Domingo (mint edző) is szerepel a jótékonysági eseményen. A jegyek július 1-jétől megvásárolhatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, illetve a www.tex.hu oldalon. A legtöbb helyre 790 forintba kerülnek a jegyek, a jobb helyekre viszont 1490 forintért lehet leülni, a 12 éven aluli gyermekeknek viszont csupán 300 forintba kerül a belépés.

A jegyekből származó bevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják, közöttük is kiemelt a Tűzoltó utcai klinika alapítványa.

Először 2005-ben volt ilyen futballmeccs hazánkban, legutóbb pedig két éve játszottak a pilóták nálunk. Akkor 28 ezer néző előtt 11-8-ra nyertek a pilóták a magyar hírességek ellen.