Betegséggel küszködik

Betegséggel küszködik

Szörnyű évkezdet után Felipe Massa főnixként éledt újra, minek eredményeként igazán megnyerő stílusban nyerte a versenyeket. Köszönhetően Kimi Räikkönen autója meghibásodásának, a legutóbbi Francia Nagydíjat is az élen zárta.

Így nyolc futamot követően immár a brazil vezeti a világbajnoki pontversenyt. Míg az idény előtt a legtöbben egyértelműen a másodhegedűst látták benne a világbajnok Kimi Räikkönen mellett, immár ő is abszolút esélyes. Ezzel azonban Massa nem foglalkozik:

“Szép dolog vezetni a bajnokságot, és látni a nevedet legfelül a listán, de őszintén szólva ez nem sokat számít, jelenleg más dolgokra kell koncentrálnom – árulta el Massa a Ferrari honlapján.

“Nagyon hosszú még az idény, és az, hogy most az élen állok, semmin nem változtat számomra. Továbbra is a munkámra koncentrálok, és a tesztekkel és a soron következő versenyekkel foglalkozom. Majd ha az összes verseny mögöttünk lesz, látjuk meg, hogy mindent jól csináltunk-e.”

A brazil egyébként elégedett volt a legutóbbi silverstone-i tesztekkel, amelyekkel a csapat a hétvégi Brit Nagydíjra készül. A Ferrari versenyzője esélyesként érkezik a szigetországba.