A Red Bull minden Forma-1-es nagydíjon tíz szerencsés lányt lát vendégül a paddockban, ahol találkozhatnak a versenyzőkkel, és követlen közelről követhetik végig a versenyhétvége eseményeit, emellett persze a csapat híres bulijaiból sem maradnak ki – ők a Formula Unák.

A Red Bull választott
A Red Bull választott

Magyar lányok a Forma-1-ben

Magyar lányok a Forma-1-ben

A Red Bull választott
A magyar válogatott
Magyar lányok a Forma-1-ben 26
A sármőrrel is találkozhatnak
Magyar lányok a Forma-1-ben 28
Még több lány a galériában!
A Red Bull partijai a legjobbak
Magyar lányok a Forma-1-ben 31
Magyar lányok a Forma-1-ben 32
Magyar lányok a Forma-1-ben 33
Magyar lányok a Forma-1-ben 34
Álomhétvége
Magyar lányok a Forma-1-ben 36
Magyar lányok a Forma-1-ben 37
Magyar lányok a Forma-1-ben 38
Magyar lányok a Forma-1-ben 39
Magyar lányok a Forma-1-ben 40
Magyar lányok a Forma-1-ben 41
Magyar lányok a Forma-1-ben 42
Magyar lányok a Forma-1-ben 43
Magyar lányok a Forma-1-ben 44
Fotó megosztása:
A magyar válogatott

A magyar válogatott

A magyar válogatott


A Magyar Nagydíjra is megtörtént a válogatás, megvan a 10 magyar hölgy, akik augusztus elején David Coulthard, Mark Webber, Sebastian Vettel, és Sebastien Bourdais társaságát élvezhetik majd. A 24  jelentkező az első körben egy angoltesztet töltött ki, majd csoportokra oszlottak. Miközben az első csoport gokartozott Kovács Niki motoros árgus szemei előtt,  a másiknak egy virtuális stúdióban kellett Szujó Zoltánnal közvetíteniük a “futamot”.

A nap további részében mászófalon mutathatták meg bátorságukat, majd több kreatív feladatot kell teljesíteniük, úgy mint ruhadesign, gravitációra tojó bajnokság és címlaptervezés. A pólóterveket a zsűri két stylistja, Schreiter Lilla  a Joytól és Herczeg Zoltán, míg a címlaptervezést a Cosmopolitan főszerkesztője, Szabó Patrícia pontozta. A zsűri többi tagját a Katex vezetői, valamint a Red Bull képviselői alkották.

Még több lány a galériában!

Még több lány a galériában!

Még több lány a galériában!


A végül kiválasztott 10 lány közül az egyik szerencsés elutazhat majd az F1 utolsó állomására, Brazíliába, hogy a többi ország Formula Una-győzteseivel megmérkőzzön a fődíjért, amely ugyancsak egy álomutazás lesz.